3 profes volen renovar el Batxillerat

Tres professores catalanes s’han donat a conèixer les últimes setmanes a través de diferents mitjans perquè han posat en marxa una iniciativa per renovar l’estructura del Batxillerat. 

El principal motiu de reformular el Batxillerat, és perquè les Proves d’Accés a la Universitat obliguen els estudiants a fer un estudi memorístic, repetitiu i finalista, que no serveix per aprendre, sinó només per passar unes proves. Així ho expressava una de les portaveus i Directora de l’Institut Montgròs de Sant Pere de Ribes, Susanna Soler, a través del seu compte de Twitter.

I és per això que ella juntament amb Fanny Figueras i Maribel Tarrés (també professores) han creat el moviment #canviemelbatxillerat amb l’objectiu de canalitzar totes les idees i propostes per renovar aquesta etapa educativa.

A més, des de #canviemelbatxillerat també es pretén donar veu a l’alumnat i obrir espais de reflexió per anar-se acostant encara més a la manera correcte  de fer aquest canvi. De totes maneres, cal recordar, que paral·lelament a aquest moviment, el Departament d’Educació ja està treballant en la renovació del Batxillerat per fer-lo més competencial i flexible.

I tu, com a estudiant, què en penses? Creus que el Batxillerat és un espai per aprendre o només per superar les PAU? Et deixem els comentaris oberts al final de tot de l’article perquè puguis dir la teva. O podeu seguir-nos a les xarxes socials per deixar-nos allà la vostra opinió etiquetant a  #canviemelbatxillerat. Al blog d’Accés podreu trobar les novetats i canvis que vagin sorgint respecte aquest tema, ja que tota la informació sobre Educació ens preocupa tant com a vosaltres!