5 pel·lícules per aprendre anglès

Aprendre un idioma és molt més fàcil si et diverteixes, no? I una bona manera, per exemple, és veure una pel·lícula. Però quines són les millors pel·lícules per aprendre anglès? Sabem que no es fàcil descobrir-ho i volem ajudar-te! Aquí tens una llista de les pel·lícules més efectives (i entretingudes) per a aprendre anglès:

1. Jurassic Park (Parc Juràsic) (1993)

Segurament tothom l’ha vist, però si l’has vist en el teu idioma, és el moment de veure-la en anglès. És la pel·lícula perfecta per a aprendre algunes paraules científiques complicades en un context més que entretingut. 

2. Notting Hill (1999)

Si no tens clar si aprendre anglès britànic o estatunidenc, en aquesta pel·lícula tens els dos en un paquet romàntic perfecte. Ambientada a Londres, explica la història d’un llibreter que s’enamora d’una estrella de cinema estatunidenca. Ideal per veure la diferència entre les dues variants i detectar les pronunciacions. 

3. The Hunger Games (Els Jocs de la Fam) (2012)

Si ets fan de les aventures de ciència-ficció amb una mica de romanç, política postapocalíptica i a més vols aprendre anglès, has de veure-la. T’encantarà i t’ajudarà a dominar la llengua ràpidament. 

4. The Wizard of Oz (El Mag d’Oz) (1939)

Una de les pel·lícules més famoses i icòniques del món, The Wizard of Oz és una d’aquelles pel·lícules que no pots dir que no has vist mai. Narra la història d’una noia anomenada Dorothy, que es transportada a un món màgic que ella està destinada a salvar. També hi ha cançons, que sempre va bé per aprendre de manera entretinguda.

5. Men in black (Homes de negre) (1997)

L’anglès de Men in Black és molt fàcil d’entendre. Will Smith és el protagonista principal i parla un anglès clar i modern, no pot ser d’una altre manera venint de Will Smith.

Esperem que aquestes 5 pel·lícules et siguin d’utilitat per aprendre anglès. De totes maneres, et recomanem que això sigui un més a més. Per aprendre anglès el millor és anar a classes per assolir una bona base. 

La nostra acadèmia compta amb professors natius i bilingües què faran que aconsegueixis una immersió lingüística ràpida i et trobis el més comode possible aprenent l’idioma que desitgis. A més la nostra metodologia es basa 100% en alumne oferint-li tot allò necessari per assolir els objectius del curs. T’agradaria formar part d’Accés? Truca’ns o envia’ns un correu a info@acces.cat i t’informarem sense compromís de tot el que necessitis saber!