ACCÉS CENTRE ACADÈMIC

Formem alumnes com tu!

La nostra missió i visió

Des d’Accés Centre Acadèmic t’acompanyem durant les teves etapes educatives, tant sigui a través del reforç escolar de primària, ESO, batxillerat i universitari, com en la preparació de les Proves d’Accés a la Universitat. La nostra missió consisteix a proporcionar-te mètodes, eines i pautes per enfortir les teves rutines d’estudis, assolir bons hàbits d’aprenentatge i guiar-te en tot el procés formatiu. 

Seguirem al teu costat durant les èpoques més significatives de la teva vida i t’ajudarem a complir amb tots els objectius acadèmics que et proposis. Per tot això, som el teu referent en l’entorn de les acadèmies gironines.

Els nostres valors

La nostra és una acadèmia jove i destaca per ser una comunitat molt propera a l’alumnat i a les famílies. Les nostres classes són personalitzades i es planifiquen d’acord amb les teves necessitats educatives. Creiem que el compromís i la implicació són els valors que distingeixen l’acompanyament acadèmic que aportem durant els cursos.

La nostra visió inclou molts fronts: reforç, idiomes, i proves d’accés a la Universitat. Volem ser un punt de referència, oferint confiança i continuïtat durant la teva formació.

La nostra metodologia

  • Formem grups reduïts de màxim 4 persones amb un pla de treball individualitzat per cada alumne, per tal d’extreure el màxim rendiment amb molta personalització
  • Apliquem reforç positiu per ajudar-te a formar el teu autoconcepte en el qual et senti a gust i, paral·lelament, perquè puguis establir un vincle de confiança amb el professor
  • Proporcionem el seguiment de totes les activitats fetes a classe, establint i avaluant periòdicament els objectius i mantinent el contacte tant amb tu com amb la teva família (si cal)
  • Les aules del nostre Centre proporcionen un bon ambient de treball, amb espais neutres que eviten les distraccions i, per tant, afavoreixen la concentració.

Estem a només 3 minuts a peu de l’estació de tren!

Tour virtual per Accés:

L’acadèmia en foto: