4 raons per fer classes particulars

Fer el salt de l’escola a l’institut o de l’institut a la Universitat no és fàcil per a ningú. Sempre hi ha assignatures i continguts que són més feixucs que d’altres. Com tot a la vida, hi haurà qui aconseguirà adaptar-se més ràpid i agafarà el ritme en un moment, però també hi ha molta altra gent que no.

És per això, que des d’Accés volem estar al teu costat quan comencin a aparèixer les primeres dificultats. Perquè és important actuar ràpid, abans que el curs se’ns tiri al damunt. Et volem ajudar amb aquelles matèries que et costin més d’assimilar, de manera individualitzada i amb un professor només per tu, a través de les nostres classes particulars de reforç escolar.

Però a més a més, ens agradaria donar-te 4 raons per confiar en aquest tipus de classes. Nosaltres sabem que són efectives i que tenen grans avantatges. Com quins? Te’ls expliquem a continuació:

*El fet d’estar sol o en grups molt reduïts farà que siguis més eficient a l’hora d’aprendre. A l’Institut és difícil resoldre tots els dubtes que sorgeixen ja que un professor sol (per més que sigui expert en la matèria) ha d’atendre els dubtes de tots els alumnes. 

*Les classes particulars se centraran en el que realment et costa per resoldre el que són per tu aquells aspectes més complexos de l’assignatura per focalitzar tots els esforços en ells i optimitzar temps.

*T’ajudarà a organitzar-te: sovint no arribem a tot perquè se’ns acumulen tasques i matèries. Les classes particulars poden ajudar-te a planificar i organitzar-te. Una part de l’èxit o del fracàs comença amb la planificació.

*Normalment tendim a anar deixant pel final aquelles assignatures que no ens agraden tant, pel simple fet que ens fa mandra afrontar-nos-hi. Les classes particulars t’obligaran a afrontar si o si, sense excuses, les teves dificultats i dedicar més temps al que més et costa. 

En resum, eficiència, resolució, planificació i constància! Què més necessites per decidir-te? Si ets alumne/a d’ESO o Batxillerat i et trobes en aquesta situació no dubtis a demanar-nos informació! T’ajudarem en tot allò que faci falta, perquè puguis arribar a la meta que et proposis!