Com és l’espai d’estudi ideal?

La zona d’estudi ha de ser un lloc on l’estudiant se senti còmode, on tingui al seu abast tot el que necessiti i que ofereixi un ambient de tranquil·litat que els faciliti la concentració i l’atenció.

Com ha de ser l’espai d’estudi ideal?

1. Espai d’estudi

Estudiar al menjador, a la cuina o assentat al sofà no és gens recomanable perquè no ajuda a establir rutines, ni poder concentrar-se i estar tranquils. Cal tenir un lloc de referència per a evitar distraccions.

2. Il·luminació

És important que l’habitació on s’estudia, tingui llum natural i una bona solució és col·locar l’escriptori sota una finestra, però evidentment també hem de preveure que es fa de nit i hem de disposar la il·luminació.

És essencial que no forcem la vista, per a no provocar cansament o problemes oculars.

3. Ventilació

La temperatura de l’habitació ha de ser l’adequada, si tenim fred o calor no estarem còmodes.

4. Mobiliari adequat

Hem de pensar que de la mateixa manera que portem roba a la nostra mesura, les taules i les cadires han de ser també segon les nostres necessitats per afavorir la comoditat.

5. La tecnologia

Som conscients que avui dia, una connexió a internet és important, per a poder buscar informació, però també sabem que les tauletes, mòbils i ordinadors són una gran temptació. És important saber desconnectar del mòbil, xarxes socials i altres distraccions…

Us recomanem apagar-los!

6. Organització i ordre

Tenir una taula organitzada i ordenada i tenir tot el necessari a mà, ens ajudarà a trobar les coses amb més facilitat sense haver de desconcentrar-nos.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *