Com escollir la millor acadèmia d’idiomes?

Tens pensat fer algun curs d’anglès, francès, italià o qualsevol altra llengua estrangera? Doncs estàs al lloc adequat. Aquest article és per tu; Et donarem 6 consells imprescindibles per a triar una bona acadèmia d’idiomes. 

  1. Professorat natiu

Un dels punts més importants a l’hora de triar una acadèmia d’idiomes és assegurar-te que els professors que imparteixen les classes són natius o bilingües per aconseguint una immersió lingüística immediata i una bona pronunciació, però també perquè serà una bona manera de conèixer la cultura, costums i col·loquialismes del país on es parla la llengua. 

  1. Certificat d’idiomes

Un aspecte a tenir en compte és el certificat que rebràs una vegada acabis el curs. Aquesta acreditació és molt important, perquè serà el teu recurs per a demostrar que tens un nivell o un altre. 

Encara que un certificat d’idiomes no sigui la certificació oficial, perquè això només pots obtenir de manera oficial mitjançant un examen, tenir un títol que esmenti el nivell superat utilitzant els criteris del Marc Europeu de Referència per a les Llengües et pot servir d’utilitat per acreditar el teu nivell quan ho puguis necessitar.

  1. Metodologia adequada

Cada acadèmia té el seu propi mètode a l’hora d’ensenyar un idioma, i no hi ha una metodología millor o pitjor, sinó que has de triar aquella que millor s’adapti als teus gustos i necessitats. De totes maneres, si que hi ha una serie de directrius generals a tenir en compte:

En primer lloc, és convenient que en el curs s’alternin les classes teòriques amb exercicis de caràcter pràctic i, sobretot, que es convidi als alumnes a participar  i a parlar en l’idioma que sigui. També et recomanem preguntis quins llibres s’utilitzen a les classes (i donar-los un cop d’ull), així com a la resta de materials complementaris per valorar si són el que estàs buscant. 

  1. Atenció personalitzada

Moltes vegades no li donem la suficient importància a aquest apartat, i no obstant això és un dels més rellevants. Com millor sigui l’atenció que el centre proporciona a l’alumne, més fàcil i eficaç serà el procés d’aprenentatge.

Has de comprovar si el teu tutor o professor realitzen sovint tutories, si proporcionen material complementari de manera habitual, i si estan disposats a mantenir amb tu una conversa fora de l’horari de classe per si et sorgeixen dubtes a casa, sobretot després del que hem viscut últimament. 

Aprèn idiomes a Accés!
La nostra acadèmia compta amb professors natius i bilingües què faran que aconsegueixis una immersió lingüística ràpida i et trobis el més comode possible aprenent l’idioma que desitgis. A més la nostra metodologia es basa 100% en alumne oferint-li tot allò necessari per assolir els objectius del curs. T’agradaria formar part d’Accés? Truca’ns o envia’ns un correu a info@acces.cat i t’informarem sense compromís de tot el que necessitis saber!