Les millors universitats per estudiar

El següent pas després de fer les Proves d’Accés a la Universitat i aprovar-les, és preinscriure’s a la Universitat per emprendre un Grau universitari que desitgis. Però, saps a quines ciutats d’Espanya és millor fer-ho? Continua llegint per descobrir si l’opció que tens en ment és la millor segons les estadístiques.

Fa unes setmanes, la Fundació CYD va publicar un el rànquing on s’exposen els resultats sobre 77 de les 86 universitats espanyoles existents, 27 àmbits de coneixement i 2.998 titulacions universitàries. 

Segons l’estudi d’aquest 2021, les 15 millors universitats espanyoles són en primer lloc la Universitat Autònoma de Barcelona, seguides de: La Universitat Autònoma de Madrid, la Universitat de Navarra, la Universitat Pompeu Fabra (a Barcelona), la Universitat Carlos III de Madrid, la Universitat Ramon Llull (a Barcelona), la Pontifícia Comillas de Madrid, la Universitat de Barcelona, la Universitat de Rovira i Virgili (Barcelona), la Universitat de Deusto, la Politècnica de Catalunya, la Internacional de Catalunya, Mondragon Unibertsitatea, la Universitat de Girona i la Universitat de València.

En què es basen per obtenir els resultats?

Aquest rànquing té en compte diversos factors per elaborar la seva llista de les millors universitats del país com: El rendiment relatiu a l’ensenyament, la recerca, la transferència de coneixement i la contribució al desenvolupament territorial.

T’agradaria accedir a alguna d’aquestes universitats però has de presentar-te a la convocatòria extraordinària de la Selectivitat al setembre? Prepara’t amb nosaltres! A Accés oferim cursos de preparació per les PAU, consulta’ns sense compromís.