Aprendre anglès en 4 setmanes? Sí!

Existeixen nombroses raons per les quals pots necessitar aprendre anglès ràpid o fer un curs intensiu d’anglès. Des de viatjar, a passar una prova per a la universitat, o bé superar una entrevista de feina… Però en primer lloc, és necessari deixar de banda les barreres que puguis tenir per fer-ho.

Els nostres cursos intensius d’anglès tenen una metodología perfecta per a aprendre ràpid i eficaçment, però gran part de la feina és teva, segueix aquests consells i exprimeix al màxim l’experiència de venir a Accés!

  • Supera la teva vergonya

Els cursos d’anglès d’Accés inclouen conversa. Així que si no et deixes anar, mai podràs aconseguir un diàleg fluït en aquesta llengua. I parlar, és la millor manera de demostrar que domines un idioma. No creus? No vulguis ser massa exigent en aquest aspecte, és normal equivocar-se. Tots cometem errors. Riure’s dels errors i corregir-los és fonamental.

  • Prioritza la part pràctica sobre la teòrica

De res et servirà un curs intensiu d’anglès que només es basi en la teoria. La pràctica és el que necessites per a interioritzar tot allò après: parlar, llegir, escriure i escoltar. La interacció oral en un ambient d’immersió total és fonamental.

  • No et desmotivis

Pot ser que t’atabalis amb la intensitat del curs, ja que estudiar un idioma estranger durant varies hores setmanals pot ser dur si has de combinar-ho amb la feina o altres estudis.

En aquests casos, et recomanem complementar-ho a casa amb pel·lícules en versió original en anglès, o llibres senzills que et facin evadir-te. 

  • Surt de la teva zona de confort

Intenta improvisar a les classes. Preparar a casa els temes a tractar a l’aula és una de les maneres de millorar l’idioma ràpidament. A vegades, quan aprenem un idioma, fem servir aquelles frases que millor sens donen i sempre les repetim. Prova d’introduir paraules noves. És summament enriquidor i t’ajudarà a estudiar sense donar-te gairebé ni compte.

  • Desconnecta alguns moments

Després de les classes, no vagis a casa ràpidament a continuar fent exercicis de l’idioma. Aireja’t, fes una passejada, pren alguna cosa amb amics, relaxa’t fent esport. En resum, dóna temps al teu cervell a recuperar-se i així et podràs enfrontar a la nova lliçó amb energia i ànim suficient. 

Encara no t’has apuntat als nostres cursos d’estiu?

Informa-te’n a info@acces.cat o trucant al 609 672 912 o entra a www.acces.cat per més informació! Aprendre anglès en 4 setmanes, és possible!!! T’esperem!