No estic d’acord amb la nota de les PAU

Saps que sii no estàs d’acord amb la teva nova de les PAU, pots sol·licitar la revisió? Pots fer-ho respecte a la qualificació general obtinguda en una o respecte a algunes proves realitzades en concret.

El termini de presentació d’aquestes sol·licituds és de tres dies hàbils, comptats a partir de la data de publicació de les qualificacions. Pots demanar la verificació de la qualificació o una nova correcció, segons ho creguis necessari. 

Diferencia entre verificació i correcció

En el procés de verificació de la qualificació el tribunal de correcció es revisa les qüestions d’aspectes formals i errades administratives. És a dir, es comprova bàsicament que s’hagin puntuat tots els apartats i que s’hagi realitzat correctament la suma d’aquests.

* És important saber que si realitzes aquesta reclamació, no pots sol·licitar una correcció del mateix examen. Per això, et recomanem que ho tinguis molt clar. 

Si sol·licites una nova correcció, un professor diferent del que va fer la primera correcció, corregirà novament l’examen. 

En el cas que hi hagi una diferència igual o superior a dos punts entre les dues qualificacions, es realitza una tercera correcció. I en aquest cas, la nota serà la mitjana aritmètica de les tres correccions fetes. La nota pot ser igual, superior o inferior a la que es tenia.

Recorda que…

Com a estudiant, tens dret a veure l’examen corregit una vegada ha finalitzat el procés de revisió.

Has de Preparar-te per la convocatoria extraordinària de Setembre? A Accés et prepararem per superar les PAU amb els millors resultats i complir el somni d’entrar a la Universitat! Informa-te’n! sense compromís.