El Batxillerat podria passar de 3 a 5 modalitats

Font: elnacional.cat


Fruit del nou esborrany del decret que regularà els estudis de Batxillerat, adaptant-se al marc de la nova llei d’Educació, la Lomloe i que està pendent d’aprovar-se les properes setmanes, també es preveu un canvi en les modalitats del Batxillerat.

Ara per ara, el batxillerat està organitzat en tres modalitats, que s’ampliarien amb el nou decret fins a cinc: 

  • Ciències i Tecnologia
  • Ciències Socials i Humanitats
  • Artístic de Música i Arts escèniques
  • Arts Plàstiques, Imatge i Disseny


I l’anomenat General que ofereix una formació més amplia pels alumnes que encara no s’han decidit a l’inici de l’etapa que voldran estudiar quan aquesta acabi o si pel camí que vol seguir, li convé una formació més generalista. 

Aquest canvi comportaria un total de 42 assignatures previstes, entre matèries comunes, obligatòries de cada modalitat i optatives. Totes elles hauran de seguir un enfocament educatiu competencial que presideix la reforma educativa que s’ha posat en marxa arreu de l’Estat. 

El seu objectiu és preparar els alumnes no per memoritzar continguts i vomitar-los a un examen, sinó per ser capaços d’aplicar tot el que han après, segons marca la doctrina impulsada per la UE i l’OCDE. 

A més, el nou currículum incorpora la perspectiva de gènere.

T’agradaria estar al dia de totes les novetas respecte aquests temes? Segueix-nos a les nostres xarxes socials i t’informarem de totes les novetats que vagin sorgin perquè no et perdis cap detall!!!

Has de Preparar-te les PAU? Contacta’ns sense compromís!