Un 97% dels estudiants aproven les PAU 2023

El període que va des del 9 fins al 21 de juny es va fer especialment llarg per a molts estudiants de Catalunya, que estaven esperant amb nerviosisme els resultats de les Proves d’Accés a la Universitat, on enguany s’hi van presentar 41.671 persones.

Els resultats es van fer públics el passat dia 23 de Juny excepte per als estudiants, que només podien consultar-los de forma individual. 

Així doncs, ara que ja fa més de dues setmanes d’aquell dia, podem valorar-ne els resultats a nivell general. Segons ha informat el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya:

La majoria ha aconseguit superar les proves. Amb un 97% d’aprovats. La nota mitjana d’accés a la universitat obtinguda pels estudiants és de 7,271, que es calcula a partir del 60% de l’expedient de batxillerat i el 40% a la nota de la fase general de les PAU.

Gràcies per confiar en nosaltres!

Això reflecteix un bon nivell de rendiment acadèmic i posa de manifest la qualitat de l’educació a Catalunya. 

Volem destacar el treball i la preparació realitzada per part dels estudiants, especialment els estudiants d’Accés, durant tot l’any acadèmic per aconseguir aquests resultats. El seu esforç, juntament amb el suport dels seus professors i familiars, ha estat fonamental per aconseguir aquest gran èxit.

Ara, amb els resultats en les mans, només cal començar a planificar el futur acadèmic i perseguir els somnis universitaris pels que han lluitat. Amb l’esperança d’obtenir més èxits i reptes emocionants en el camí. Moltes felicitats!