Adapta’t al món laboral: Uni +25

El mercat laboral està canviant cap a la demanda de perfils digitals. De fet, entre 2008 i 2020, la demanda d’ocupació en l’àmbit digital ha crescut un 46,5%. Cada vegada es busquen més perfils experts en logística, màrqueting digital, ciberseguretat, o nanotecnologies però també tots aquells vinculats al sector sanitari.

Adaptar la nostra formació al que demana el mercat és una de les vies per a garantir un futur laboral d’èxit. D’aquí ve que moltes persones es replantegin la seva formació i optin per realitzar estudis universitaris després dels 25 anys. Però, saps que has de fer per accedir a la Universitat després dels 25?

Per a fer-ho, cal superar la prova d’accés a la universitat per a majors de 25, una prova comuna per a totes les universitats de Catalunya que és similar a la selectivitat però amb un temari adaptat.

La part comuna inclou un comentari de text i proves de llengua catalana, castellana i estrangera (a triar anglès, francès, alemany, italià o portuguès).

A la part específica cal triar entre cinc opcions vinculades a cinc àrees de coneixement: arts i humanitats; ciències; ciències de la salut; ciències socials i jurídiques; enginyeria i arquitectura.

No obstant això, la principal dificultat és començar de zero quan s’ha perdut l’hàbit d’estudiar i d’assimilar coneixements de manera efectiva i ràpida. Però des d’Accés Acadèmia et podem ajudar! Portem 27 anys preparant alumnes com tu perquè puguis aprovar les Proves d’Accés +25 o +45 amb garanties. Informa’t sense compromís.