Aprendre idiomes a través d’Instagram?

Des dels últims anys fins ara, les xarxes socials han anat agafant més i més protagonisme dins de la nostra societat. Tant és així, que si abans les utilitzavem per diversió, ara ho fem amb una finalitat ben diferent: “Aprendre”. Però no hem d’oblidar que aprendre i practicar són dos tècniques molt diferents.

Instagram, per exemple, és una xarxa social que ens pot aportar moltes coses bones en aquest aspecte ja que permet compartir imatges i també text. Una d’elles, és el fet que hi hagi una gran diversitat de perfils internacionals accesibles a tothom. Aquests, ens poden servir per practicar, reforçar i millorar idiomes, però difícilment per aprendre desde 0, ja que per aprendre, és necessària una base sòlida de gramàtica (entre altres factors) que només obtindràs si dediques hores d’estudi amb un professional.

Dit això, familiaritzar-te amb una llengua estrangera mitjançant les xarxes socials, és una opció viable i que tots tenim a l’abast de la mà. És una una manera fàcil i ràpida de practicar un idioma, ja que sense adonar-nos-en passem la major part del dia enganxats al mòbil.

És per aquest motiu, que avui volem compartir amb tu alguns perfils on podràs submergir-te bé dins la llengua anglesa.

3 perfils d’Instagram per practicar anglès:

  1. @pronunciationwithemma 

https://instagram.com/pronunciationwithemma?utm_medium=copy_link

L’Emma, la creadora d’aquest compte, publica diàriament un vídeo mostrant la pronunciació d’una paraula diferent. Si la segueixes, no només podràs escoltar bé com ho diu, sinó veure de manera escrita com vocalitzar la paraula i a més corregeix algunes formes incorrectes de fer-ho. A cada publicació també adjunta un petit text on apareix de quina paraula es tracta (adverbi, adjectiu, objecte…) i quina és la seva definició.

  1. @_dailyvocabulary

https://instagram.com/_dailyvocabulary?utm_medium=copy_link

En aquest perfil podràs trobar diferent vocabulari a partir de correccions i exemples materialitzats en forma de mems. Els creadors del seu contingut introdueixen consells sobre quines paraules deixar d’utilitzar i substituts d’aquestes: per exemple, en comptes de dir ‘very shy’, es pot emprar ‘timid’. També pública vídeos d’humor i acudits en anglès perquè l’usuari aprengui, com dèiem, d’una forma divertida. Sens dubte, una manera entretinguda de practicar la llengua anglesa a través d’Instagram. 

  1. @tips_para_aprender_ingles

https://instagram.com/tips_para_aprender_ingles?utm_medium=copy_link

A diferència dels altres dos, aquest és un perfil en castellà que conté més de mil fotografies plenes de dibuixos, indicacions, guies i exemples per a aprendre la llengua anglosaxona. El nivell de dificultat en el que es mouen els administradors d’aquest perfil és variat, incorpora des de temps verbals fins a abreviacions, incloent altres materials com a vocabulari, traduccions al castellà, pronunciacions i altres ensenyances…

Esperem que aquests perfils et siguin d’utilitat per anar perfeccionant l’idioma, però si vols aprendre idiomes i no només practicar, t’esperem a Accés! 

Aprèn idiomes a Accés!

La nostra acadèmia compta amb professors natius i bilingües què faran que aconsegueixis una immersió lingüística ràpida i et trobis el més comode possible aprenent l’idioma que desitgis. A més la nostra metodologia es basa 100% en alumne oferint-li tot allò necessari per assolir els objectius del curs. T’agradaria formar part d’Accés? Truca’ns o envia’ns un correu a info@acces.cat i t’informarem sense compromís de tot el que necessitis saber!