Preinscripció universitària setembre

Sabem que la Selectivitat és una fase de molts nervis i neguit per vosaltres. Són tots els conceptes del curs concentrats en 3 dies, on heu de donar-ho tot per obtenir aquella nota que us farà entrar al grau que desitgeu. Per això, un dels moments més esperats després de les llargues jornades d’estudi i els exàmens de Selectivitat, és el de la preinscripció universitària.

Tots els i les estudiants que heu fet la Selectivitat en convocatoria extraordinària, heu de saber que a Catalunya els terminis per fer la preinscripció de la convocatòria extraordinària s’obren els dies 20 i 21 de setembre, i només es pot accedir a aquelles carreres a les quals han quedat vacants restants de la convocatòria de juny.

Aquest fet a priori pot semblar una pedra al cami, però no us ho heu de prendre així. De fet, el que us recomanem es que si aquell grau que voleu ja està complet, us matriculeu a un grau de la mateixa branca i el curs vinent feu un canvi. Probablement, us convalidaran moltes de les assginatures i no hi haureu perdut tant. 

I després de la preinscripció, què? 

Dades d’interés!

La primera llista es publica el 27 de setembre. La matrícula-reserva es realitza el 28 de setembre (30 de setembre Universitat de Lleida). La primera reassignació de places es realitza el 4 d’octubre, i la matrícula-reserva es realitza el 5 d’octubre.

Sabeu com s’assignen les places?

Durant la primera assignació, l’estudiant assignat ha de matricular-se en el centre d’estudi. En cas de no matricular-se, perdrà la plaça. No obstant això, l’estudiant no assignat en cap de les preferències sol·licitades ha d’esperar a la publicació de la primera reassignació. Un cop es publiqui la primera reassignació, l’estudiant que ha millorat la seva assignació ha de matricular-se en les dates establertes pel centre d’estudi.

Has de preparar les PAU 2022?

Vine a al Centre Acadèmic Accés, a 3 minuts de l’estació de bus i tren de Girona, i t’informarem sense compromís dels cursos de preparació que tenim!!!