Què tenir en compte per la preinscripció?

Sabem que un dels moments més esperats després de les llargues jornades d’estudi i els exàmens de Selectivitat, és el de la preinscripció universitària. Tots tenim ganes de deixar enrere els nervis de les Proves d’Accés a la Universitat i començar la nova vida universitària que us espera! No obstant això, saps que has de tenir en compte per realitzar la preinscripció universitària correctament? Avui t’expliquem punt per punt què necessites per fer-ho perquè no se’t escapi cap detall! Un petit error, podría perjudicar-te la plaça.

Primer de tot, sàpigues que cal emplenar un únic formulari per comunitat autònoma. A Catalunya podràs gestionar tots aquests temes a través del portal https://accesuniversitat.gencat.cat/.

És molt important també que tinguis en compte l’ordre en el qual escrius els graus triats per a no portar-te decepcions. Sempre has de col·locar en les primeres posicions els graus que vols realitzar amb més preferència.

Un altre punt a destacar i que molts de vosaltres no sabeu és que els formularis de preinscripció de cada comunitat no valen per a les universitats privades. Les universitats privades es regeixen pels seus propis criteris. Si voleu anar en una, haureu de contactar-hi directament per informar-vos dels seus mètodes de preinscripció.

Recorda que, si necessites ajuda amb la preinscripció o la matrícula de la universitat, pots llegir els diferents articles relacionats al nostre blog! Estem aquí per ajudar-te!!!