Com seràn les PAU de setembre?

La convocatòria extraordiària de les Proves d’Accés a la Universitat d’aquest 2022 ja estàn a tocar. Enguany, es farà en tres dies, igual la primera convocatòria d’aquestes proves, enlloc de distribuir-se en quatre com s’havia fet anys anteriors per evitar aglomeracions i reduir el risc de contagi de covid.

Si t’has d’examinar en aquest segon acte, a continuació t’expliquem com seran els exàmens i et deixem anotades les informacions més importants: dates, horaris, hi haurà mesures covid?, quan sortiran les notes… I tot el que has de saber sobre la Selectivitat a Catalunya.

Quines són les dates i els horaris de cada prova? Hi haurà mesures covid?

La convocatòria de setembre de les proves d’accés està prevista pels dies 6, 7 i 8. El Departament d’Universitats ja ha fet públics els horaris que deixem a continuació perquè puguis organitzar-te amb temps:

Dimarts 6 de setembre

  • 9-10.30 h: Llengua Castellana i Literatura
  • 12-13.30 h: Llengua Estrangera (anglès, francès, italià i alemany)
  • 15-16.30 h: Anàlisi Musical / Cultura Audiovisual / Electrotècnia / Física / Geografia

Dimecres 7 de setembre

  • 9-10.30 h: Llengua Catalana i Literatura
  • 12-13.30 h: Ciències de la Terra i Medi Ambient / Fonaments de les Arts / Grec / Matemàtiques Aplicades a les Ciències Socials
  • 15-16.30 h: Disseny / Economia de l’Empresa / Literatura Catalana / Química / Tecnologia Industrial

Dijous 8 de setembre

  • 9-10.30 h: Història
  • 12-13.30 h: Dibuix Artístic / Llatí / Matemàtiques
  • 15-16.30 h: Biologia / Dibuix Tècnic / Història de l’Art / Història de la Filosofia / Literatura Castellana

Els alumnes amb trastorns d’aprenentatge com dislèxia o TDA-TDAH disposaran de 30 minuts més per fer cada prova. Les proves de primera hora s’allargaran de 9 a 11 h, la segona franja serà de 12 a 14 h i, la de la tarda, de 15 a 17 h.

Pel que fa a les mesures covid, encara que sembli que la pandèmia ja ha acabat, des del departament d’universitats volen seguir sent prudents, per això, aquest any la selectivitat ha mantingut les mateixes mesures que en els exàmens del 2020 i el 2021. Això significa que durant aquesta edició els estudiants hauran de seguir portant mascareta en tot moment i es garantirà una separació entre l’alumnat per evitar la transmissió del virus.

Necessites saber alguna informació més? Escriu-nos a través de les nostres xarxes socials o el formulari web i resoldrem els teus dubtes. Molta sort!