Consells per afrontar les PAU

Encara no se sap quan tindran lloc les proves PAU 2021. La preparació de l’antiga Selectivitat sol generar un elevat nivell d’estrès entre l’alumnat inscrit, ja que el resultat sol determinar el futur universitari. Conscients d’aquesta realitat, volem oferir-vos alguns suggeriments, per afrontar amb èxit i tranquil·litat les PAU:

  1. El primer punt important és informar-se dels continguts i dels criteris d’avaluació de les proves.
  2. La segona cosa que cal fer, és dissenyar un pla d’estudi i elaborar bons apunts durant el curs que permetin portar al dia les assignatures a les quals et vols presentar. Disposar d’uns bons apunts de cada matèria, i tenir marcats els continguts que poden sortir a la selectivitat pot ser molt útil per estudiar-los millor.
  3. El tercer consell, i probablement el més important: Practicar, practicar, practicar i tornar a practicar amb exàmens d’anteriors edicions. Reunir exàmens d’altres anys per tenir una visió completa del tipus de preguntes que plantejaran a les Proves d’Accés a la Universitat.
  4. També es recomanable crear una llista amb els consells dels professors i una altra amb els dubtes que puguin sorgir a l’hora de preparar amb antelació les proves. Això permetrà treballar amb més marge de maniobra i dedicar més forces a aquells punts més febles del temari.
  5. I per últim, cal tenir clares aquelles assignatures que són més dificultoses per nosaltres i acudir a Accés per preparar el temari amb garanties. Un 95% de l’alumnat supera les proves sense problemes cada any segons el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya; Però no s’ha d’oblidar el 5% restant que no té tanta sort, o tots aquells que tot i aprovar no obtenen la nota que voldrien. 

A Accés tenim cursos específics de preparació de les PAU. Demana’ns informació sense compromís i te n’informarem!