Consells per estudiar a casa!

Des de fa temps, milers d’estudiants us trobeu en la mateixa situació: Heu de canviar les aules per l’escriptori de casa vostre. 

Sabem que estudiar des de casa pot arribar a ser estressant, especialment per tots aquells que us considereu menys productius davant de les distraccions de la llar. Però més enllà de considerar aquesta situació com una complicació per a avançar en els estudis, heu de veure-ho com una oportunitat per poder reforçar encara més el temari abans de l’examen.

No obstant això, avui volem fer-vos quatre recomanacions per a treure-li el màxim profit a aquest període d’aïllament:

  1. Marqueu-vos una rutina: És molt important que us organitzeu el dia i us poseu uns horaris. Marqueu-vos hores d’inici i fi de l’estudi com si es tractés d’una classe presencial. 
  2. Descanseu: Aneu fent petites parades entre les hores d’estudi. És important tenir espais de descans, ja sigui per estirar una mica les cames, menjar alguna cosa o fer exercici a casa. Això us permetrà buidar la ment i agafar amb moltes més ganes el temari. 
  3. Eviteu distraccions: Una de les queixes dels qui asseguren no poder estudiar a casa seva és el fet que solen distreure’s amb facilitat. Per a això, és millor buscar un espai lliure d’elements distractors com el televisor, el mòbil o fins i tot el sofà. 
  4. Tècnica Pomodoro: Coneixeu la Tècnica Pomodoro? És una tècnica que recomanen molts experts i que consisteix a dividir les activitats en intervals de 25 minuts, seguit d’un període de descans de cinc minuts. Això ajudarà a organitzar millor el temps i obliga la ment a completar la tasca en qüestió en menys temps i millor efectivitat.
  5. Recolzeu-vos en nosaltres: Si sou alumnes nostres recordeu que podeu escriure’ns via WhatsAap i resoldrem qualsevol dels dubtes que puguin sorgir-vos mentre estudieu. A Accés no parem les màquines!