Guanya Túnel del Vent!

Ets estudiant de segon de Batxillerat, Cicle Formatiu de Grau Superior o et presentes a les PAU per lliure? Doncs aquest mes de desembre estàs de sort! A Accés sortegem dues voltes al Túnel del Vent entre tots aquells estudiants que aquest any s’hagin de presentar a les Proves d’Accés a la Universitat! Sabem que és un any dur, que les circumstàncies són excepcionals. Sabem que esteu en un moment decisiu a les vostres vides. És per això que us volem recompensar d’aquesta manera per tot l’esforç que esteu fent. 

Per participar has de seguir aquests passos:

  • És un requisit imprescindible que aquest any hagis de fer les PAU.
  • Ens has de seguir al nostre perfil d’Instagram: 
https://www.instagram.com/accesacademia/
  • Fes like a la foto del sorteig que troabaràs al nostre perfil d’Instagram.
  • Etiqueta a un amic per comentari (pots comentar tantes vegades com vulguis) que també es presenti a les Proves d’Accés a la Universitat 2021 (o no).
  • Compartir la publicació del sorteig a les vostres històries per tenir més probabilitats de guanyar. Si tens el perfil privat, fes una captura de pantalla de l’story i envia’ns-ho per missatge privat!

Moltíssima sort a tots i a totes! Anunciarem el guanyador o la guanyadora el dia 6 de gener del 2021. Per qui passaran els reis? 

*El guanyador/a ens haurà d’ensenyar el justificant de la matrícula a les PAU quan la faci i a partir d’aquell moment podrà gaudir del premi.