Preinscripció Universitària del Febrer

Si no et vas decidir per cap Grau universitari durant la preinscripció del setembre o per qualsevol altre tema no vas poder inscriure’t a la primera ronda, sàpigues que pots fer la preinscripció aquest febrer! D’aquesta manera, no has d’esperar més a començar un any més la universitat i pots aprofitar la meitat de curs que queda, perquè això si, només podràs fer les assignatures del mig curs restant.

Dates de la Preinscipció Universitària del Febrer

Les preinscripcions són del dia 2 al dia 4 de Febrer (ambdós inclosos)  a través del portal Accés Universitat: https://accesuniversitat.gencat.cat/accesuniversitat/login i, el dia 8 de febrer, es publicarà l’assignació de places. Si aconsegueixes entrar a la universitat, el dia 10 de febrer ja et podràs matricular a la que vulguis!

Recorda que…

La preinscripció universitària es fa per Internet, al portal d’Accés a la Universitat que t’hem indicat anteriorment. Caldrà que segueixis unes indicacions concretes per registrar-te correctament i poder fer la preinscripció. En alguns casos, és necessari lliurar documentació perquè la preinscripció sigui vàlida i així poder entrar en el procés d’assignació de places.

I sobretot…

Pensa que les places dels estudis més demandats solen esgotar-se en la primera convocatòria, pel que en la segona, segurament no hi haurà tantes places lliures. Per això, si no pots entrar al Grau que volies: No et desanimis! Pots esperar el curs següent per a tornar-ho a intentar. Però nosaltres et recomanem que valoris estudis relacionats que puguin ser una alternativa, i de cara al curs següent pots fer el salt al Grau que vulguis. A més, si tries un Grau de la mateixa modalitat, mai serà temps perdut, perquè en fer el salt d’un a l’altre et convalidaran assignatures.

Pots saber quins Graus disposen de places disponibles als webs de les universitats: a les pàgines d’informació dels Graus t’indicaran si queden places. O bé al formulari de Preinscripció d’Accesnet, on només es mostren els Graus disponibles de totes les Universitats catalanes.