Saps qué significa: LOL, OMG, WTF?

Les sigles LOL, OMG o WTF són utilitzades per molts de nosaltres cada dia, però, t’has parat mai a pensar què volen dir? Aparentment, podrien semblar marques comercials d’algun producte… Però no! Són acrònims en anglès que formen part de la comunicació global. Segueix llegint per saber qué signifiquen.

  1. LOL

El significat de LOL és «Laughing out loud», una expressió que en el nostre idioma equivaldría a «em moro de riure». De totes maneres, encara que el que explicarem a continuació no és molt comú, en aquest cas, LOL també es fa servir per a expressar amor i parlar d’un joc de batalles popular mundialment, ja que s’associa a les expressions en anglès «Lots of love» i «League of legends».

  1. OMG

OMG segurament sigui molt més coneguda. Significa “Oh, my god”… El que en el nostre idioma es podría traduir com «Déu meu!», i s’utilitza desde fa molts anys a nivell mundial. Serveix sobretot per expressar sorpresa davant algun fet, però també pot expressar queixa. 

  1. WTF

L’origen de les sigles WTF es troba en el títol de la cançó «What the fuck?» del DJ britànic anomenat Fatboy Slim. «What the fuck?» en català es podria traduir com «quin coi passa?» o altres expressions col·loquials similars… Així, si veiem escrit WTF hem de saber que algu comunica la seva protesta o malestar per algun fet. 

I tu? En quins contextos utilitzes aquestes expressions?