Has de preparar la Prova d’Accés +25?

Si tens 25 anys o més i t’agradaria accedir a un Grau Universitari, segueix llegint. T’expliquem tot el que has de saber per preparar de les Proves d’Accés a la Universitat per a majors de 25 anys, que convoca cada any la Secretaria d’Universitats i Recerca.

Aquesta prova es realitza anualment, durant els mesos d’abril o maig. En el cas que hagis de fer la Prova +25, has de saber que aquesta prova consta d’una Fase General on s’avaluen les assignatures de català, castellà, llengua estrangera i comentari de text, i d’una Fase Específica, on s’avaluen dues assignatures a escollir en funció del grau universitari al qual vols accedir.

Els requisits per poder fer les Proves d’Accés +25 i assolir el somni de tornar a estudiar cal:

  • Tenir 25 anys o més. O bé complir els 25 anys durant l’any natural de la prova.
  • No tenir cap accés directe a la Universitat (Selectivitat – PAU/EBAU) ni un CFGS acabat.
  • No disposar de cap titulació universitària.

A Accés tenim cursos dirigits a tots aquells alumnes que fa temps que no us poseu davant dels llibres i voleu anar a la Universitat o bé accedir a un Cicle Formatiu de Grau Superior. Si compleixes els requisits, els nostres cursos estan fets a mida per tu: Inclouen preparació de totes les assignatures, classes presencials i grups reduïts de fins a màxim 4 persones. A més a més, també tenim l’opció de preparar assignatures individuals, si així ho desitges. I el curs també inclou repàs d’ortografia virtual de català, castellà i anglès.

Demana’ns informació sense compromís!