Has de preparar la Prova d’Accés +45?

Si tens 45 anys o més i t’agradaria accedir a un Grau Universitari, segueix llegint. T’expliquem tot el que has de saber per preparar de les Proves d’Accés a la Universitat per a majors de 45 anys, que convoca cada any la Secretaria d’Universitats i Recerca.

Aquesta prova es realitza anualment, durant els mesos d’abril o maig. En el cas que hagis de fer la Prova +45 anys, hauràs de fer les assignatures de català, castellà i comentari de text de la Fase General, i una entrevista a la universitat on vulguis cursar el grau universitari. 

Els requisits per poder fer les Proves d’Accés +45 i assolir el somni de tornar a estudiar són: 

  • Tenir 45 anys o més. O bé complir els 45 anys durant l’any natural de la prova. 
  • No tenir cap accés directe a la Universitat (Selectivitat – PAU/EBAU) ni un CFGS acabat.
  • No disposar de cap titulació universitària.

A Accés tenim cursos dirigits a tots aquells alumnes que fa temps que no us poseu davant dels llibres i voleu anar a la Universitat o bé accedir a un Cicle Formatiu de Grau Superior. Si compleixes els requisits, els nostres cursos estan fets a mida per tu: Inclouen preparació de totes les assignatures, classes presencials i grups reduïts de fins a màxim 4 persones. A més a més, també tenim l’opció de preparar assignatures individuals, si així ho desitges. I el curs també inclou repàs d’ortografia virtual de català, castellà i anglès.

Demana’ns informació sense compromís!